OPENINGSTIJDEN   •   DINSDAG 09.00 12.30  •  VRIJDAG 09.00 - 12.30

VREDEBESTLAAN 23  •  3431 CG NIEUWEGEIN

Contact

Adres: Vredebestlaan 23, 3431 CG Nieuwegein

Telefoon: 0619492738 (dinsdag en vrijdag, 8-13 uur)

E-mail: info@kledingbank4nieuwegein.nl

Facebook: kledingbankvoornieuwegein

Bank: NL 56 RABO 0188241515

K.v.K.: 61140139


Voorzitter: Albert van het Hof

Penningmeester: Jan Moelands

Secretariaat:    Anita Lieftink

Bestuurslid: Nelly Daas

Comité van Aanbeveling


Mw. Hetty Goedvolk, Vitras

De kledingbank is een mooi initiatief voor mensen met een smalle beurs. Mensen helpen mensen belangeloos. Prachtig toch!?


Hr. Hans Vos, W.I.L.


Mw. Annet van der Nat, Vluchtelingwerk

Vluchtelingen komen zonder bezittingen in deze stad en staan direct voor grote  uitgaven. Zij starten hun nieuwe leven in onze samenleving met een inkomen op het bestaansminimum. Hoe geweldig is het dan dat we direct met hen bij de kledingbank kunnen aankloppen, dat ze warm ontvangen worden door alle vrijwilligers!


Dr. Paul Weischer, GHC de Fokksteeg


Mw. Micky van Gerven, SUNN

Vanuit SUN zien we dagelijks hoe noodzakelijk het is dat mensen in een slechte financiële positie, geholpen worden daar bovenop te komen. De kledingbank is een fantastisch en vooral laagdrempelig initiatief, dat daaraan bijdraagt.


Mw. Jeannette Douwes, BD Bewindvoering

Een geweldig initiatief!! De meeste van mijn cliënten hebben geen mogelijkheid tot het kopen van kleding. Naast alle zorgen is dit een grote opluchting voor velen. Bedankt!


Hr. Martijn Stekelenburg, Oud wethouder Soc. Zaken Nieuwegein

Ik draag de kledingbank een warm hart toe. Vooral de combinatie van vrijwilligers, die zich inzetten voor mensen die steun kunnen gebruiken spreekt me erg aan. Het zorgt ook nog eens voor duurzaam gebruik van kleding!


Hr. Bert Lubbinge, Oud wethouder Nieuwegein en Amersfoort

De kledingbank voorziet in een grote behoefte. Fijn dat er vrijwilligers zijn die zich daartoe inzetten. En het draagt ook nog eens bij aan een duurzame wereld.


Hr. Hans van der Boor, Voorzitter werkgroep Rundu

De kledingbank voorziet in een duidelijke behoefte in de Nieuwegeinse samenleving. Een goede uitvoering kan te zijner tijd gebruikt worden in Rundu (Namibië). Dan kan er daar ook worden voorzien in een aanwezige behoefte.


Mw. Priscilla Iesberts, Woonconsulente Mitros

De kledingbank is een heel mooi maatschappelijk initiatief. Het blijkt dat het in deze tijd meer dan nodig is. Fijn dat er vrijwilligers zijn die zich hiervoor willen inzetten. Ik zal de kledingbank zeker aanbevelen aan mensen die kleding kunnen missen en kunnen gebruiken!