Nieuws

Facebook feed

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Helaas mogen niet-essentiële winkels nog steeds geen klanten binnen laten. Daarom zijn ook wij in ieder geval tot 3 maart gesloten. Hoe jammer wij dit ook vinden.

Zodra dit wel weer mag gaan wij ook weer open en zullen dit op onze Facebook en website vermelden.
...

Comment on Facebook

Ja dat klopt Ans Ketelaars Kledingbank Westerveld is 10 februari weer open gegaan.

De kledingbanken mogen open zijn wel nu als essentiële winkel aangewezen. Stuur mij je email dan stuur ik de besluit door

View more comments

Ben jij gedupeerde van de toeslagenaffaire van de Belastingdienst? De gemeente Nieuwegein biedt ondersteuning. Naast de (grote) financiële problemen zijn er vaak ook op andere gebieden problemen ontstaan. Ben jij getroffen door de kinderopvangtoeslagaffaire? Neem dan contact op met Tjietske Hoogstraten, via telefoonnummer 030-7022438 / 06-46971474 of per e-mail via t.hoogstraten@wil-lekstroom.nl.

Kijk voor meer informatie op bit.ly/3qIKFVn
...

Helaas zijn wij ook genoodzaakt om langer dicht te blijven. In ieder geval tot 10 februari zijn wij gesloten.

Brengt u alstublieft ook even geen kleding in onze inzamelcontainers. Bewaar dit tot we als winkel weer open mogen. Bedankt namens het team van Kledingbank4Nieuwegein
...

Comment on Facebook

Met uitgerekend dit weer, worden jullie echt gemist. Mensen/gezinnen hebben zo hard nodig. Misschien toch met gemeente om de tafel?

Tja rot regels ik zou zeggen open juist met dit weer en juist omdat mensen met min. Inkomen niet online kunnen kopen en kledingwinkels dicht zijn enzo en dan voor mij part maar 1 of 2 mensen tegelijk binnen met een mondkapje op

View more comments

Zoals iedereen wel gehoord heeft in de persconferentie moeten ook wij helaas sluiten.

Vanaf 14 december tot en met 19 januari zijn wij gesloten voor onze clienten.

Breng alstublieft ook GEEN kleding in de containers. Zodra wij weer open zijn kunt u weer kleding inleveren.
...

Ook wij zijn bijzonder trots op al onze vrijwilligers, die zich elke keer weer inzetten voor de Kledingbank. Zonder hen kunnen wij niet bestaan. Dank jullie wel..Vandaag is het de Dag van de Vrijwilliger. Onze burgemeester spreekt in deze brief zijn waardering uit voor de vrijwilligers van Gemeente Nieuwegein ...

Ook wij zijn bijzonder trots op al onze vrijwilligers, die zich elke keer weer inzetten voor de Kledingbank. Zonder hen kunnen wij niet bestaan. Dank jullie wel..

Wat een mooi gebaar van vluchtelingenwerk IJsselstein zoveel waardering doet ons goed 😊 ...

Wat een mooi gebaar van vluchtelingenwerk IJsselstein zoveel waardering doet ons goed 😊Image attachment

Weer een mooie donatie mogen doen aan stichting babyspullen.

Wij krijgen veel goede babykleding binnen en wat wij zelf niet gebruiken gaat naar dit goede doel. Zo kunnen we nog meer gezinnen blij maken.
...

Weer een mooie donatie mogen doen aan stichting babyspullen. 

Wij krijgen veel goede babykleding binnen en wat wij zelf niet gebruiken gaat naar dit goede doel. Zo kunnen we nog meer gezinnen blij maken.

Ook bij ons is het zodra u naar binnen gaat verplicht om een mondkapje (GEEN spatscherm) te dragen. Let hierbij goed op dat hij uw mond en neus bedekt, ook als u even moet wachten. Zodra u het pand verlaat mag hij weer af. Voor uw en onze veiligheid.Om verspreiding van het coronavirus nog beter tegen te gaan, wordt het dragen van een mondkapje vanaf dinsdag 1 december verplicht gesteld in publieke ruimtes. De mondkapjesplicht geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder in o.a. winkels, musea, restaurants en theaters. Ook in het onderwijs (met uitzondering van de basisschool). Door ons met z’n allen aan de maatregelen te houden, kunnen we des te eerder terug naar het normale leven van voor corona. Daar kijkt iedereen natuurlijk ontzettend naar uit.

Lees op onze website meer informatie over de mondkapjesplicht en veelgestelde vragen: www.nieuwegein.nl/coronavirus
...

Ook bij ons is het zodra u naar binnen gaat verplicht om een mondkapje (GEEN spatscherm) te dragen. Let hierbij goed op dat hij uw mond en neus bedekt, ook als u even moet wachten. Zodra u het pand verlaat mag hij weer af. Voor uw en onze veiligheid.

Vanaf dinsdag 10 november zijn wij weer tijdens de normale uren geopend. Lees de regels graag goed door en houd uzelf eraan, zodat wij open kunnen blijven. Het aantal personen in de winkel is terug gebracht naar 4 en er wordt streng gecontroleerd op 1 persoon per gezin/kaart.

Wij nemen GEEN kleding persoonlijk aan tijdens openingsuren. Alle kledingdonaties dienen in gesloten zak in onze inzamelcontainers gedeponeerd te worden.

Wij zamelen geen kringloop artikelen in. Deze worden regelmatig bij ons voor de deur gezet en door ons gelijk bij het afval gedaan. Zonde van uw herbruikbare spullen, maar breng het naar de kringloop in plaats van bij ons.

LET OP: het is verplicht om in alle ruimtes van de kledingbank een mondkapje te dragen.

Houd u zich bij het winkelen aan de geldende corona regels:

- Kom niet als u verkouden bent.
- Houd 1,5 meter afstand tot elkaar.
- Per gezin/kaart 1 persoon toegelaten. GEEN kinderen.
- Maximaal 4 personen in de winkel.
- Na een half uur winkelen wordt u gevraagd af te tekenen en het
pand te verlaten.
- Koffiehoek is gesloten.
- Volg nauwkeurig de aanwijzingen van het personeel op.
- Om 11:30 worden de laatste cliënten binnengelaten dan gaat de
deur op slot.
- Zonder mondkapje wordt u niet binnen gelaten.
- Bij het niet na leven van deze regels, zal dit op uw kaart vermeld
worden en mag u 3 weken niet langs komen voor kleding.
...

Comment on Facebook

Zahra Alaeraji

Dit werd tijd. Er zitten mensen te springen om kleding en jassen.

View more comments

Load more